učitavam...
Pažnja! ovdje je objavljen automatski prijevod ugovora o radu na vašem jeziku. engleska verzija korisničkog ugovora dostupna je i ima pravni učinak. možete prebaciti jezik da biste pročitali englesku verziju.

Korisnički ugovor

1. Web-lokacija hostirana na ovoj domeni pruža svoje usluge registriranim korisnicima u skladu s ovim ugovorom. u slučaju neslaganja s bilo kojom odredbom ovog ugovora, uputama ili promjenama, ili ako iz bilo kojeg razloga ne želite nastaviti koristiti ovu web-lokaciju, molimo vas da napustite ovu stranicu.

2. Sve usluge pružaju se "kakve jesu". ne razmatraju se zahtjevi korisnika koji se odnose na korištenje ove usluge. ne jamčimo odsutnost pogrešaka. nikakvi gubici se ne nadoknađuju.

3. Stranica ne jamči neprekidan rad, ne upozoravamo na moguće kvarove ili probleme.

4. Stranica može u bilo kojem trenutku izmijeniti ovaj ugovor. prihvaćate i prihvaćate ove odredbe i uvjete. vi preuzimate punu odgovornost za periodično čitanje ovih pravila. ovaj ugovor i druga načela pravila usluge objavljena na ovim stranicama pružaju potpuni i ekskluzivni ugovor između vas i ove web-lokacije i reguliraju korištenje tih usluga.

5. Potvrđujete da ste već navršili 14 godina i da imate sva prava (ili uz pristanak skrbnika) da ispunite sve uvjete, obveze, zahtjeve i jamstva koja proizlaze iz ovog ugovora, i možete ispuniti sve te uvjete.

6. Korisnik jamči točnost informacija danih tijekom registracije i odsutnost bilo kakvih potraživanja trećih osoba.

7. Korisnik se obvezuje prenijeti svoje osobne podatke, koji će biti pohranjeni kod nas prilikom korištenja naše stranice. poslužitelji za pohranu osobnih podataka mogu se nalaziti u bilo kojoj zemlji, bez obzira na zemlju korisnika. osobni podaci ruskih korisnika pohranjeni su na poslužitelju u ruskom podatkovnom centru. vaši osobni podaci su isti za sve naše projekte. trenutni popis projekata koji rade s jednom korisničkom bazom podataka dostupan je na stranici "o nama". popis naših projekata može se promijeniti.

8. Korisnik se slaže da njegovim osobnim podacima (puno ime i adresa e-pošte) može pristupiti korisnik koji ga je pozvao.

9. Samo-registracija preporuka od strane korisnika, kao i financijska interakcija s pozvanim preporukama zabranjeni su.

10. Korisnik se obvezuje nadoknaditi sve troškove i izdatke nastale kao rezultat njegovih radnji (na primjer, naknadu za bilo koji nezakoniti sadržaj koji je korisnik postavio ili naknadu štete uzrokovane prijevarom).

11. Korisnik pristaje poštivati sva autorska prava i druga prava i zakone.

12. Ako su odredbe ovog ugovora nejasne ili nejasne, to se tumači isključivo u korist stranice. u slučaju takvih nejasnoća ili sporova, korisnik se obvezuje dobiti pojašnjenja kontaktiranjem našeg pravnog odjela.

13. Stranica zadržava pravo jednostranog odbijanja pružanja usluga bilo kojem korisniku, bez objašnjenja razloga.

14. Pridržavanje svih uputa objavljenih na funkcionalnim stranicama ove stranice obvezno je!

15. Korisnik se obvezuje da neće posegnuti za metodama koje zaobilaze ili krše upute našeg web-mjesta.

16. Naša usluga može naplaćivati dodatne naknade za sljedeće usluge:

17. Pravila o privatnosti sastavni su dio ugovora o korisniku i ne mogu se razmatrati zasebno. Kliknite ovdje da biste pročitali pravila o privatnosti.

Pažnja! ovdje je objavljen automatski prijevod ugovora o radu na vašem jeziku. engleska verzija korisničkog ugovora dostupna je i ima pravni učinak. možete prebaciti jezik da biste pročitali englesku verziju.

Molim zabilježite

Poslali smo vam vezu za potvrdu adrese e-pošte. Ne zaboravite provjeriti mapu spam. ako je odjednom poruka stigla u ovu mapu, kliknite "nemoj spam!"".

Ako ne primite poruku e-pošte s vezom za aktivaciju u sljedećoj minuti, kliknite ovdje:

Molim te, čekaj sek.

Ako i ovaj pokušaj ne uspije, preporučujemo da za registraciju koristite drugu adresu e-pošte.