učitavam...

O nama

Qwerty Networks - skupina projekata koji koriste jedinstveno informacijsko i funkcionalno okruženje za stvaranje i razvoj društvenih mreža. naši projekti - je snažna društvena mreža. Naša tvrtka pruža jedinstvene usluge za stvaranje velikih međunarodnih društvenih mreža, kao i multifunkcionalne internetske portale.

Razvijamo ne jednostavne web stranice, već najpraktičnije horizontalne skalabilne društvene mreže, kao i web stranice za upoznavanje i visoko opterećene portale! tvrtka qwerty networks provodi projekte temeljene na qwerty social network engineu - softverskom i hardverskom kompleksu za stvaranje društvenih mreža.

Na temelju qwerty social network enginea, implementirani su mnogi poznati međunarodni projekti, društvene mreže, web stranice za upoznavanje, kao i specijalizirani portali. primjerice, poznata međunarodna blogovska platforma qwertyxdotxblog (konkurent livejournalu), koja djeluje na 47 jezika i svakodnevno registrira stotine novih blogera, međunarodnu mrežu društvenih poduzeća b2bingoxdotxcom, prvu društvenu mrežu za vlasnike životinja, veterinare, uzgajivače i klubove vetworldxdotxnet, društvena mreža za vlasničke web stranice, međunarodne usluge upoznavanja i druge projekte. i mnogi drugi projekti! pokrenuli smo desetke velikih portala, kao i društvene mreže širom svijeta.

Prihvaćamo narudžbe i radujemo se svakoj suradnji na području razvoja i zajedničkog pokretanja društvenih mreža, visoko opterećenih portala, platnih sustava. kod nas ćete dobiti pouzdanog poslovnog partnera!

Želite li postati novi zuckerberg? kontaktirajte nas! ne šalimo se!

Koliko je društvena mreža?

Dostupni smo na sljedećim jezicima:

Pridružite nam se na društvenim mrežama:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

{$ruvideo1}

Lijepi pozdrav,
Qwerty Networks, just a social network!

Molim zabilježite

Poslali smo vam vezu za potvrdu adrese e-pošte. Ne zaboravite provjeriti mapu spam. ako je odjednom poruka stigla u ovu mapu, kliknite "nemoj spam!"".

Ako ne primite poruku e-pošte s vezom za aktivaciju u sljedećoj minuti, kliknite ovdje:

Molim te, čekaj sek.

Ako i ovaj pokušaj ne uspije, preporučujemo da za registraciju koristite drugu adresu e-pošte.