učitavam...

O nama

Qwerty Networks - skupina projekata koji koriste jedinstveno informacijsko i funkcionalno okruženje za stvaranje i razvoj društvenih mreža. Naši projekti - snažna je društvena mreža. Naša tvrtka pruža jedinstvene usluge za stvaranje velikih međunarodnih društvenih mreža, kao i multifunkcionalne internetske portale.

Razvijamo ne jednostavne web stranice, već najpraktičnije horizontalne skalabilne društvene mreže, kao i web stranice za upoznavanje i visoko opterećene portale! Tvrtka qwerty networks provodi projekte temeljene na qwerty social network engine - softverskom i hardverskom kompleksu za stvaranje društvenih mreža.

Na temelju qwerty social network enginea, implementirani su mnogi poznati međunarodni projekti, društvene mreže, web stranice za upoznavanje, kao i specijalizirani portali. Primjerice, poznata međunarodna blog platforma qwertyxdotxblog (konkurent livejournalu), koja djeluje na 47 jezika i svakodnevno registrira stotine novih blogera, međunarodnu mrežu društvenih poduzeća b2bingoxdotxcom, prvu društvenu mrežu za vlasnike životinja, veterinare, uzgajivače i klubove vetworldxdotxnet, društvena mreža za vlasničke web stranice, međunarodne usluge upoznavanja i druge projekte. I mnogi drugi projekti! Pokrenuli smo desetak glavnih portala, kao i društvene mreže širom svijeta.

Prihvaćamo narudžbe i radujemo se svakoj suradnji na području razvoja i zajedničkog pokretanja društvenih mreža, visoko opterećenih portala, platnih sustava. Kod nas ćete dobiti pouzdanog poslovnog partnera!

Želite li postati novi zuckerberg? Kontaktirajte nas! Ne šalimo se!

Informacije o tvrtki

preuzimanje datoteka

preuzimanje datoteka

Stvaranje društvenih mreža

preuzimanje datoteka

preuzimanje datoteka

Koliko je društvena mreža?

Dostupni smo na sljedećim jezicima:

Pridružite nam se na društvenim mrežama:

Telegram @QwertyNetworksBot
Facebook @qwertynetworks
Twitter @qwertynetworks

{$ruvideo1}

Lijepi pozdrav,
Qwerty Networks, just a social network!

Molim zabilježite

Poslali smo vam vezu za potvrdu adrese e-pošte. Ne zaboravite provjeriti mapu spam. Ako se iznenada poruka našla u ovoj mapi, kliknite ″ne spam! ".

Ako ne primite poruku e-pošte s vezom za aktivaciju u sljedećoj minuti, kliknite ovdje:

Molim te, čekaj sek.

Ako i ovaj pokušaj ne uspije, preporučujemo da za registraciju koristite drugu adresu e-pošte.